Mundo zorgt ervoor dat u met een gerust hart naar uw werk kunt en dat uw kind een heel leuke dag heeft. In het pedagogisch beleid kunt u vinden hoe zij dit precies doen. Maar onthoud in ieder geval dat we graag vies worden, niet binnen de lijntjes kleuren en dol zijn op de natuur!
Het Activiteitenteam is één van de paradepaardjes van Mundo. Het team organiseert heel leuke activiteiten op gebied van sport & spel, natuur en kunst.

Daarnaast is Mundo een organisatie die de zaken financieel en organisatorisch goed op orde heeft.

Mundo heeft een Kinderdagverblijf en BSO aan de Nieuwenoord, gelegen in de buurt van onze school. Een prachtige locatie met een ontdektuin: een plek waar kinderen elkaar kunnen ontmoeten en allerlei avonturen kunnen beleven.

Kinderen van locatie Heindijk die gebruik maken van de voor- of naschoolse opvang, worden gebracht en opgehaald met een busje van Mundo.

Voor meer informatie over Mundo kunt u terecht op de website: www.kinderopvangmundo.nl.
Ook kunt u contact opnemen via telefoonnummer: 010-8451763.