Groep 8

Groep 8 is een spannend en leuk jaar voor de kinderen. Zo gaan ze in het begin van het schooljaar op werkweek. Met de hele klas een paar dagen weg, leuke en leerzame dingen doen en op de laatste avond een bonte avond! Dat is een ervaring waar de kinderen het nog lang over zullen hebben. Verder gaan de kinderen in groep 8 zich voorbereiden op de overgang naar het voortgezet onderwijs. Zo maken de kinderen de eindtoets, bezoeken we met de hele klas een aantal middelbare scholen en wordt er samen met de ouders gekeken welke vervolgopleiding het beste bij het kind past. Het schooljaar en 8 jaren basisonderwijs worden spetterend afgesloten met een supergave afscheidsavond!

Kortom: de kinderen van groep 8 werken heel hard en maken er met elkaar een waanzinnig leuk (laatste) jaar van!