Welkom in groep 7/8!

In groep 7 wordt de leerstof niet alleen uitdagender, ook worden de reken- en taallessen en verscheidene zaakvakken afgewisseld met verschillende activiteiten.

Culturele uitstapjes, schoolprojecten, deelname aan sporttoernooien, zijn onderdelen van het één na laatste schooljaar.

Groep 8 is een spannend en leuk jaar voor de kinderen. In groep 8 gaan de kinderen zich voorbereiden op de overgang naar het voortgezet onderwijs. Zo maken de kinderen de eindtoets, bezoeken we met de hele klas een aantal middelbare scholen en wordt er samen met de ouders gekeken welke vervolgopleiding het beste bij het kind past. Het schooljaar en 8 jaren basisonderwijs worden spetterend afgesloten met een supergave afscheidsavond!

Meer informatie is te lezen in de PowerPoint presentatie. Klik HIER om de presentatie te zien!